"We hebben een grote slag geslagen in het professionaliseren van het begrotingsproces..."

Leer een van onze klanten kennen: 2Samen

CPMFactory heeft mij enorm geholpen om meer structuur in mijn rapportages te krijgen en meer data met één druk op de knop inzichtelijk te maken voor mijn interne klanten. Daarnaast heeft de bouw van een datawarehouse, en daarmee de ontsluiting van de bronsystemen, de rapportages betrouwbaarder gemaakt. Door dit inzicht en het gemak waarmee ik deze informatie nu tot me kan nemen heb ik nu tijd voor de analyse in plaats van het opstellen van rapportages.

2Samen gaf CPMFactory de opdracht haar rapportage omgeving opnieuw vorm te geven en de ontsluiting van de diverse bronsystemen te professionaliseren. 
Het resultaat is een datawarehouse dat aan alle wensen voldoet. Het proces om tot de gewenste informatie te komen is vele malen efficiënter en transparanter. 

De locaties van 2Samen zijn zelfsturend en hebben nu de dashboards van CPMFactory tot hun beschikking om zowel financieel als KPI gedreven de beste beslissingen te maken.

 


Het datawarehouse wordt ontsloten met CPMDashboard. Met één druk op de knop is er inzicht in de prestaties van de verschillende vestigingen. Het partnerschap tussen 2Samen en CPMFactory is in een Service Level Agreement gegoten. Het hele proces wordt beheerd door CPMFactory, zodat beschikbaarheid en ondersteuning optimaal geborgd zijn. Alle informatie is nu tijdig beschikbaar om de juiste beslissingen te nemen. De volgende stap is om ook de begroting met CPMPlanning te integreren om zo de plan-do-check-act cyclus volledig in control te hebben.